Handcrafted by KEIJU is het kledingmerk dat ik ben begonnen. KEIJU is Fins voor Fee. En mijn naam, Feya, is ook een naam uit die regio. Ooit ben ik in anonimiteit dit label begonnen, als pseudoniem.

De kleding die ik maak is kleurrijk, comfortabel, rekbaar en basic. Een (h)eerlijke zachte omhulling die een kindje vrijheid geeft in zijn of haar gevoelswereld, nieuwsgierigheid, maar ook letterlijke vrijheid geeft aan het fysieke lichaam. Het is heel fijn voor een kindje om kleding te kunnen dragen die hem, haar of hen niet remt.

Door persoonlijke ervaringen ben ik erg bewust op het comfort van de kledingstukken die ik maak. Denk dan aan de keuze voor het elastiek (extra soft) en de naden die worden gestikt met een elastische afwerksteek van duurzaam en zeer zacht garen.
En bovenal ben ik heel bewust op de stofkeuze: deze is zacht, rekbaar, gecertificeerd en/of biologisch.

Je kunt met mij in overleg gaan over de kledingstukken die ik voor je mag maken. Ik werk op bestelling en ik maak zelf de patronen. Kleine variaties op de door mij aangeboden kleding in mijn webshop zijn mogelijk.

De levertijd van een kledingstuk is maximaal 2 weken. Dit zodat ik in aandacht voor jou aan de slag kan.

Als je één van onderstaande modellen bestelt neem ik altijd contact met je op om de stofkeuze en maat te bespreken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met me op.